Săptămâna meseriilor

”Săptămâna meseriilor” este perioada în care liceele tehnologice promovează în rândul elevilor din gimnaziu, al părinților acestora și în întreaga comunitate activitatea pe care o desfășoară pentru pregătirea viitoarei forțe de muncă.

În acest an școlar, perioada de derulare a fost 22 februarie – 26 martie 2021. Chiar dacă scenariile în care funcționează Liceul Tehnologic ”Barbu A. Știrbey” nu au permis desfășurarea de activități cu numeroși participanți sau cu prezență fizică, cele două evenimente care au avut loc au fost pregătite cu minuțiozitate și îmbrățișate cu entuziasm de către elevi:

  1. ”Cea mai frumoasă meserie este cea care îți place!”, 15 – 19.03.2021, activitate online, în care elevii de la calificările Tehnician în activități economice (domeniul Economic) și Tehnician în gastronomie (domeniul Turism și alimentație) au popularizat rezultatele proiectului POCU ”Profesionist – Practică pentru o carieră de succes”:

  1. ”Un pas în carieră” – 26.02.2021, expoziție culinară organizată de elevii clasei a XII-a B, în care au demonstrat competențele profesionale dobândite pe parcursul anilor de studiu:

Cu speranța că anul viitor se vor putea derula mai multe activități și mai diversificate, încheiem perioada de promovare cu satisfacția că misiunea liceului este îndeplinită an de an, chiar și în condiții mai puțin favorabile!

Dă share acestui articol!